Krmenadla sa zelenom salatom, crnim lukom, kukuruzom i kiselom pavlakom

Krmenadla sa zelenom salatom i crnim lukom - Ručak

Krmenadla sa zelenom salatom, crnim lukom, kukuruzom i kiselom pavlakom

20/03/2018
: 4
: 15 min
: 20 min
: 35 min
: Lako

Autor:

Sastojci
  • – 8 krmenadli
  • – 1 glavica zelene salate
  • – 1 glavica crnog luka
  • – 150gr kukuruza šećerca
  • – 1 čaša kisele pavlake (180ml)
  • – Mast ili ulje
Uputstvo
  • Korak 1 – Krmenadle začiniti po želji (so, biber, aleva paprika).
  • Korak 2 – Peći na jakoj vatri par minuta dok ne uhvate koricu, zatim poklopiti sud i peći par minuta na srednjoj vatri.
  • Korak 3 – Zelenu salatu pomešati sa kukuruzom, kiselom pavlakom, glavicom iseckanog crnog luka i začiniti po želji (so, ulje, sirće).

Slični postovi

Punjene kuglice (ćufte) od hleba

Punjene kuglice (ćufte) od hleba

        

Musaka od krompira

Musaka od krompira